Need some help in using the forum? Post your questions here!

Moderators: Ambiguity, SeaQuenchal, virtueone

 

Postby fenrirs » Thu Dec 24, 2015 2:30 am

User avatar
  fenrirs
Posts: 17
Joined: Thu Dec 03, 2015 4:18 am
Location: North Carolina, USA

Subject title: Problem with adding images to a post?

Hello! I might be a complete idiot but I can't seem to successfully upload pictures. I saw that the image uploader is broken so I'm trying to use Imgur to add them to my sketchbook. However, every time I embed the picture it uploads as an icon instead of the image. Am I doing something wrong? Or is it that my art is too many pixels?

Here is an example,
Image

If it's just me seeing this icon let me know, otherwise, help would be appreciated. I don't have much experience with forums so my bad if this is a simple issue I can fix very easily.
(๑•̀ㅂ•́)و

 

Postby Ambiguity » Thu Dec 24, 2015 8:28 am

User avatar
  Ambiguity
Posts: 5495
Joined: Thu May 17, 2012 7:55 am
Location: Your dreams

2 things: 1) you're using the wrong url code, it should end in the file type(e.g. *.jpg, *.png, *.gif, etc.); 2) this forum only supports up to 1000px x 1000px images, yours is way too big.

To get the right image url, right-click the image and select "copy image url". In your case, the url should be "http://i.imgur.com/aY1xXYl.jpg" instead of "http://imgur.com/aY1xXYl".

 

Postby fenrirs » Sat Dec 26, 2015 9:09 pm

User avatar
  fenrirs
Posts: 17
Joined: Thu Dec 03, 2015 4:18 am
Location: North Carolina, USA

Thank you!
(๑•̀ㅂ•́)و


Return to Help Center

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest